onsdag 1 augusti 2012

1 Augusti

Då va vi inne i vår tredje sommarmånad. Nu börja jag fatta vad alla äldre pratar om när de säger att tiden går så fort. Ändras tiden när man får barn? Ja de verkar inte bättre =) Igår blev Theo 8 veckor, helt galet. Tänk att han varit vår i 8 veckor, samtidigt känns det som vi haft han hela tiden. Va gjorde vi innan han kom, vi måste haft hur mycket tid som helst. =)

Igår fick vi iaf massa gjort, fläkten kom upp i köket, tvättade kläder, Anton rev upp golvet i "hobby"rummet, vi lånade Addes släp och åkte till tippen, när vi kom hem klippte vi häcken och samlade ihop allt det i soppåsar. Sen kom pappa med en 10 liters spann med kantareller som snälla farmor och farfar varit ute och plockat <3 Ska väl egentligen rensa dom idag, eller om det kan bli imorgon. Pappa stannade över inatt så det blev mycket gosande med Theo. Och öl drickande med Anton.. hehe!

Idag har vi inte fått lika mycket gjort, jag har klippt gräset men annars har vi bara myst. Vi har haft en väldigt vaken bäbis som bara velat vara uppe i famnen så han har kunnat kika lite extra runt omkring sig. Ikväll ska vi ner till Emmas familjs vik vid sjön i Hornaryd, grilla och ha det gott. Ska bli himla mysigt, kräftfisket börjar idag oxå.

Kräftskivan börjar närma sig, bara 10 dagar kvar! Alltid lika kul, dock vet man att semestern börja ta slut..

Nu ska vi laga lite mat! Tjing!!!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar