onsdag 8 augusti 2012

Efter solsken kommer...

..Regn! Men lite bränna har vi fått iaf. Vi testade att ringa till Böda Sand i Torsdags och då fanns det en stuga kvar fredag - söndag. Så vi tog och bokade den och så for vi till Kalmar för att sova där en natt innan vi begav oss upp.. Det tar nästan tre timmar från Braås så det var skönt för Theo att mellanlanda hos mormor och Lasse =) Och som tur va levererade Böda med sol och härliga kvällar. Super mysigt!

I Måndags tog vi oss i kragen och stor städade huset, fasen vad fint det blev =) Usch vad smutsigt det hinner bli på tre månader, verkligen Konstigt!!! (hehe)
Igår kom mamma och Lasse hit för att stanna över tills idag, Arne och Agnetha kom ner på kvällen på middag och så spelade vi spel.. Trevligt!

Och idag på förmiddagen var vi på BVC med lilleplutt, han väger nu 4360g och är 55,5 cm lång. Så nu tyckte inte Kamilla att vi behövde komma hela tiden längre utan nu är Theo en "vanlig" bebis =) Så nästa gång är det vid 3 månaders kontrollen och då ska det vaccineras. Lite läskigt! Men det är 4 veckor kvar tills dess..
 Ikväll ska Anton träna och jag ska ut och gå en långrunda. OM nu regnet håller sig borta, annars blir det mys i soffan. Imorgon ska jag in till stan och träffa Filippa och Anton ska fiska med Nicke. På kvällen blir det thaimat i Klavre med Julia, Henke och Molle =) Gott!! Sen tar vi nog en sväng förbi leaskog om det inte blir försent och hälsar på skåningarna i stugan. Ska bli kul att se hur det ser ut där..

Nu däremot ska jag ta hand om tvätten! Tjingeling!
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar