söndag 22 september 2013

Helg!

Så har det varit helg och att uppdatera bloggen har inte hunnits med. För i fredags var vi hos Nicke och Louise där det bjöds på godmat :-) 
Och igår (lördag) var Theo och jag ute i Böksholm hos Emma och Emilia. Där vi passade på att ta lite kort i det fina vädret! 
Sen medan A var iväg på match träffade vi Minnah och Jessica. Plötsligt blev det precis mörkt på himlen och de vi tänkt som lekdag ute fick bli lekdag inne istället. Vilket gick precis lika bra :-) 
På kvällen blev det sängen tidigt för Theo så vi fick en riktig myskväll framför Tv med kantarellmackor.. :-) Sandra, Jens och Tuvan kom förbi en liten runda oxå! 

Idag har A målat en byrå vi fått av snälla snälla Sara och Pål som Herr Nilsson ska ha på sitt rum..ska bli så skönt att få in alla kläder på ett och samma ställe. Håller på ett bli tokig. I vilket fall som helst skulle klart Theo hjälpa pappa att måla..uppenbarligen! 
Vi har oxå plockat iordning ute så nu är det i stort sett bara växthuset kvar, men innan dess har vi några tomater till som ska plockas av. Idag tog jag in ett par stycken till ;-) 

Imorgon ska jag jobba igen och imorgon blir det nog ingen rolig dag. Attans mycket reklam. Men på kvällen blir det träning..  Äntligen igen! 
Och vår stora kille ska börja inskolningen till Dagis.. Det kommer bli så bra det här! Lilla hjärtat <3 

Godnatt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar