tisdag 4 september 2012

Uppdatering

Då har vi varit på BVC idag med mätning, vägning och vaccinering. Stora killen <3 han hade gått upp nästan 1kg på en månad så nu väger han 5210g och va minst 57 cm lång (haha) Ja vi fick inte honom att sträcka ut riktigt, så Kamilla trodde vi kunde fått ytterligare 1-2cm om han hade sträckt på sig. Men ju längre nästa gång!! Sen va det dom där dumma sprutorna, men det gick bra. Stelkrampssprutan gjorde riktigt ont på plutten, men det gick snabbt över. Och de kommer man ju själv ihåg hur ont den gjorde, för då fick man den i låg eller mellanstadiet? hos sjuksystern i skolan.. hua! Men än har han varit som vanligt, legat och skrattat lite och nu somnade han.. Hoppas att febern kommer hålla sig borta.

Tänkte jag skulle skriva en liten uppdatering om helgen!
I Fredags fyllde fina Emma 25år så då va Theo och jag där för att gratulera och på kvällen va det träning för Anton. Medan jag och Theo åkte till Ramkvilla med jobbet för att avtacka Gun som gått i pension nu.
I Lördags åkte vi in till stan och handlade mat på maxi medan Anton, Arne och Alexander var på invigningen av Myresjöhus Arena. På eftermiddagen spelade mannen match och jag städade undan lite här hemma och förberedde maten. Vid 18 kom Antons kusin Ambjörn med flickvän Sara och deras lilla goding Axel på 6 månader. Arne och Agnetha kom ner oxå. Mysig kväll!!
I Söndags var det lugnt, vi hade en härlig dag i soffan med god mat och massa kärlek =) Bara vår lilla familj <3

Nu ska jag passa på att få lite gjort medan Theo sover sin middagslur. Imorgon ska vi upp tidigt igen för att infinna oss på babysimmet kl 9.15 i Åseda och efter det är de föräldrargrupp med babymassage!
Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar