söndag 10 februari 2013

Nytt vinterland..Älskara´t

Igår började vi som sagt med finfrukost som Emma och Freddan bjöd på.. Så gott och framförallt lyx med stort L.. Kamilla och Macke va också med så det blev en riktig Teneriffa frukost... =)




Sen åkte Anton och tränade medan jag och Theo stannade kvar i Böksholm. Efter lunchen gick vi ut i snön, det snöade nästan hela dagen igår, men fint var det och inte alls farligt kallt. Hur mysigt som helst att dra omkring våra bebisar i pulka.. Konstigt att de är så pass stora att det faktiskt går.. <3





 På kvällen lagade vi lite mat och så kom fina Sandra och Jens för Lördagshäng.. Spelade kort där jag vann ;-) och så slutade kvällen med korthusbyggande. Gick väl kanske sådär, det krävs mer träning. Det är svårt, speciellt för oss tjejer som inte fuskade med dubbla kort som vissa andra gjorde! 

Man kan iallafall sammanfatta denna helgen som mycket bra. Och idag skiner solen på den nya snön och jag ska nog snart ställa mig i köket för att baka. Men först ska vi väl lyckas hitta på dagens maträtt. Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar