onsdag 20 november 2013

Stockholm

Oj det har varit två intensiva dagar. Både med information och lite andra saker. Men vi hamnade i en toppengrupp och har haft riktigt skoj! Igår var vi uppe i stockholm kl 7.40 - väntade på taxi i över en timme. Lite strul :-p men tillslut kom vi rätt! Utbildning mellan 10 - 16,30. Tog oss till hotellet tillslut efter lite till taxistrul! Fick ett riktigt fint hotel. Var nere och åt en riktigt god hamburgare sen var det bara lugnt och skönt på rummet. 
Vid sju gick vi upp och åt frukost, måste ju ta god tid på sig när man får hotelfrukost.. ;-) gick med ett gäng till närmsta tunnelbana, åkte till Solna och gick till Tomteboda där utbildningen hölls.. 
Då passerar man oxå Arken som är postens huvudkontor där vi åt lunch igår.. Nu även kallat för rymdskeppet! Ni kan nog gissa vilket det är..herregud! Bilden är ändå tagen långt ifrån! 

Vid fem över halv 6 landade planet i Växjö och jag var hemma igen! Skönt och om jag har saknat lilleman ❤️ Hann mysa en liten stund innan läggdags och nu har jag varit inne och tittat till honom.. Kunde inte låta bli att ta en bild när han låg såhär gosigt! 
Och med det säger jag GODNATT! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar