måndag 24 augusti 2015

Spring

Alltså hörni, såg ni spring i lördags.. "Nytt" pogram på TV4, precis som gammla "på rymmen" ÄLSKADE det programmet och oj vad vi lekte detta efter skolan och på helgerna. Adrenalin påslag till Max. Så kul vi hade och följde programmet på tv jämt. NU har de kommit med en omgång till men det heter spring. Så roligt och medans vi kollade kände Jag hur pulsen gick upp precis som under lekarna. Barndomsminnen när det är som bäst. Herregud vi var överallt och sprang, på Ica, i skogen, i skolan, idrottshallen, på företagen, macken och i trapphus. Ja det va så himla roligt. 

Ännu bättre nu är ju att man kan följa detta på sociala medier. (Haha) livsfarligt egentligen. Nu har jag läst tips och grejer i 40 minuter, sen barnen somnade vid 6.. Sitter fortfarande kvar i soffan uppe :-p har disk och tvätt kvar där nere, men nu får de vänta lite till eftersom jag tyckte blogga om SPRING va viktigare. ;-) 

Hur som helst, missade ni det?! Kolla, kommer bli höstens succé :-p haha! Iallafall för mig och hejja lag Lila och lag Blå!! 

Tjingeling 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar