söndag 3 april 2016

LONDON

Grymma killar som fixat en toppenresa åt oss. Vi har haft det så himla bra. Nu är vi hemma hos våra barn om ca 1,5 timme. Saknar de otroligt mycket men London med småbarn bland folkmassor och tunnelbanor känns inte som en bra idé. Och att få äta en måltid i lugn och ro är bra härligt! ;-) 

I fredags hade vi en lugn dag. Vi var alla ganska trötta efter att ha stigit upp vid 3.00. Så vi checkade in på hotellet, åt lunch och gick ner till poolen. Jättefint hotell! 

I går vaknade vi tidigt, åt frukost och åkte in till city. London är faktisk en väldigt smidig stad när man ska förflytta sig. Lätt att förstå tunnelbanan! 


Solen sken och vi hade toppenväder hela dagen, men till kvällen kom regnet. Men vad tusan, London = Regn. Klart vi måste vara med om det oxå ;-) 
På kvällen hittade vi en restaurang med hög puls och härlig stämning. Och maten ska vi knappt tala om. Så god att jag blir hungrig igen bara jag tänker på det! 

Nu har vi varit på resande fot ganska länge sen vi lämnade hotellet imorse vid 9.30 (svensk tid) och det ska bli skönt att komma hem. 

Bara att ladda om, imorgon börja nytt jobb! Kommer säkert bli jättenervös när jag lämnat barnen på dagis. :-)) 
Tjingeling 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar