söndag 10 mars 2013

Projekt = Done!

Då ligger golvet i allrummet och "kontoret" , lister målade / utsågade och dit spikade, tak målat 3/3 ggn, väggar målade 2/2 gånger. Tapet inhandlad och ditsatt.. 3 av 4 dörrkarmar målade.. (Theos fick vänta så vi kunde stänga ute målarfärgs lukten från hans sovrum.) Men annars så är vi färdiga.... Med detta projektet. Men nu bor vi såhär i något år innan det blir takmålning i trappan och allrummet.

För övrigt så han vi haft en lugn hemma helg med Thaimat, melodifestivalen?! Och bebismys :-) fina familjen Nilsson/Gustavsson. ( blir inte lätt att skilja våra familjer eftersom vi har samma efternamn..) var här och visade upp deras fina lilla tjej <3 så otroligt mysigt att få hålla en sån där liten igen!! Längtar redan till nästa gång. :-)
Idag startade vi dagen med ett träningspass på Volvo som Emma höll i. Riktigt jobbigt..puh! Men gött! Speciellt eftersom man gjorde sig förtjänt av våfflor.. Så vid fyra kom pappa, Arne o Agnetha hit på lite Våffelkalas. Så galet gott! Så fick vi även fin besök av Adde och Linda på kvällen!

Det va min helg de!! Go kväll!!


Och så självklart lite bilder!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar