söndag 28 september 2014

Söndagmorgon

Finns det något bättre än att vakna 5.30 en söndags morgon för att sen inte kunna somna om igen.... Eh jaa, ganska mkt faktiskt 😆 haha! Så jäkla frustrerande. Och vid 7 tiden skulle Theo absolut in till stackars mormor och Lasse så de fick inte heller sova så länge idag. Undra om de ångrar att de tog hit oss i helgen? 😉 det har ändå varit ganska tyst där inne tills nu, men nu är det full rulle med skrik och skratt från vår lille huligan. 
Nåväl, det är ju ändå sista ggn vi är här i denna lägenheten. I december flyttar de till en annan lägenhet så vi får väl skylla på att vi vill ta vara på denna sålänge vi kan 😝 

Igår var vi över på skördefesten och gissa om vi shoppade loss på pumpor. Haha Anton köpte små till Alle, en stor till Agnetha, vi köpte tre mellan, sex små och 1 stor.. Sen handlade mamma sex små och tre mellan.... Vi hade fasen hela bilen full med pumpor och Ljung!! ;-) ska bli supermysigt att pilla med hemma sen. 
Våffla med sylt och grädde han vi med mellan pumpor och blommor :-) 
Det blåste ganska ordentligt men det va ändå så mysigt. Jag tycker verkligen om denna helgen. Även om det är helt sjukt mkt folk. 

Idag blir det lite fix innan vi åker hemåt, mamma och Lasse ska på kalas senare. Jag få helt enkelt sova i bilen hem sen. Nu ska jag gå upp och kolla Bolibompa med T. :-) 
Ha en bra söndag!

Tjingeling! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar