söndag 28 juni 2015

Semester

Dagens: 

Doptårtor till Noah, första med ljusa bottnar, jordgubbsmousse och rabarbermousse. Andra även den med ljusa bottnar men med hallonmousse och glasscream! 
Dom ville gärna ha kronor, diamantmönster och stjärnor på men med olika utseenden! Såhär blev de:

När jag fotade kom Theo ut., han stod länge och kollade sen frågade han om han kunde få klappa den (haha) självklart blev svaret nej! Inga barnfingrar på tårtan! Inte mammafingrar heller för den delen utan handskar ;-) 
Sådär nu stänger jag "Malins Tårtor" inför sommaren. Tar ev beställningar igen i september. :-) SEMESTER! 

För övrigt har vi lite sjukstuga här hemma. Theo fick igår feber och är konstig i luftrören och hals. Ikväll hade han knappt någon röst kvar. Lilla hjärtat <3 men han är så duktig på att ta alvedon och hostmedicin. Dock har han varit ganska pigg idag, men när Anton läste saga för båda barnen var det ingen av de som kunde hålla sig vaken ;-) 
När de hade vaknat igen åkte vi med AoA till pannkakshuset i tolg. För pannkakor och glass blir man ju inte precis sämre av. ;-) Dock blir man kissinödig så påvägen hem fick vi stanna hihi! Lille gosrumpan! 

Hemma igen blev det räkmacka ala Anton o Theo. Så gott! Och när barn sov fick föräldrarna en god (alkoholfri) mojito.. Perfekt avslut på dagen! 

Någon som oxå börja förstå att man jan sitta själv...och stå, hur kul som helst ;-) 

Nehe nu är det dags 👏🏼 sängen! 

Tjingeling! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar