tisdag 25 juni 2013

Man lär av att umgås

I lördags/söndags började vi se att Theo ibland släppte det han höll sig i en kort sekund om han råkade hålla i två andra saker, tex en tv dosa och en mobil. Igår kväll när vi var i Böksholm och T umgicks med Emilia (som går) så började han mer och även medvetet att släppa taget när han tex klappade händerna.. 
Idag har vi träffat Minnah och Jessica, där även Minnah tagit sina första steg men kryper mest än så länge. Fast hon reser sig utan stöd och står så himla fint.. Så nu ikväll innan det var läggdags för "herr Nilsson" dammsög jag. Och av någon anledning skulle T upp och ställa sig emot den för att sen släppa taget och stå själv ganska länge flera gånger.. För att tillslut ta ett sedan nästan två steg.. Så vi får väl se om vår lille kille går innan semestern är slut. Tur att han är envis som en gammal gris och ganska så våghalsig av sig ;-) eller ja, tur i oturen! :-p 

Har även badat i poolen och ätit citronmeliss och mynta idag.. Verkar faktiskt vara bättre än gräset han betar i vanliga fall ;-) 

GODNATT! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar