lördag 22 juni 2013

Midsommar

Vi hade verkligen en jättebra dag i Honaryd hos Kamilla och Macke igår, perfekt allting. Åkte till och med hövagn till Grännastämma med dans runt midsommarstången och allt som hör till riktigt midsommarfirande. Så galet mysigt, att fira midsommar barnvänligt är 100 gånger bättre än att festa på Öland, få hjärnskakning och åka ambulans ;-) faktiskt!! :-)) När vi kom tillbaka till Hornaryd fick vi tårta och på kvällen blev det grill, lekar och lite gott att dricka :-) 

I vagnen påväg till Grännastämma

Idag har vi haft en mysdag för vädret har ju inte varit så superkul. Och vid halv 4 kom Sara och Pål med pizza från Norrhult..så rakans gott!! :-)) men nu är vi påväg till Kalmar för att sova i Lasses och mammas lägenhet så vi kan hänga på låset när Ikea öppnar imorgon ;-) gick in på Ikeas hemsida när vi var i lenhovda för att se vilka tiden de hade öppet imorgon och fick då se att sommar rean börjar, just de...imorgon! Hoppas inte det blir allt för mycket folk. Men håller tummarna för att kunna fynda lite. :-) 


Och nu har vädret spruckit upp också så det är verkligen jättehärligt. Älskar när man kan åka iväg lite spontant såhär :-)) 
Tjingeling! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar