fredag 20 december 2013

JULLEDIGT

Wohoo då har man julledigt, föräldraledigt och semester framför sig :-)) ska bara in och jobba tre timmar på söndag men det brukar bli ganska mysigt! Så det känns som jag tar julledigt nu! 
Idag har det varit en ganska lång dag på jobbet med många julkort och väldigt många som legat fel. Det är ganska roligt att läsa endel adresser och undra hur de fått ihop endel gatunamn med nummer.. Herregud, det hade inte varit många julkort som kommit fram ifall vi skulle gå på rätta adresser. Vad gäller julkort får vi bortse från allt vi lärt oss om att bara dela ut brev där det är rätt adress :-p 
Men det är ändå lite charmigt och man får absolut testa huvudet ;-) 

Vaknade med något i ögat i morse och har inte lyckats få bort det under dagen! Tror att de kanske försvann när jag duschade ikväll men troligen har det blivit ett litet sår så nu ska jag strax sova och hoppas det känns bättre imorgon. Men lösning på det mesta ;-) -"sov" 

Denna veckan har vi haft matkasse från citygross och i onsdags var det färsk fisk, som skulle bli fiskbullar. Och jag kan inte fatta, varför det fortfarande luktar fisk i hela vårt hus. Man skulle kunna tro att vi har en katt som tagit en bit fisk och gömt den någonstans..så luktar det faktiskt. Jag har gjort allt för att bli av med de tex tagit ut sopporna, kört diskmaskinen, haft igång fläkten hela kvällen, sprayat doftspray och skurat köket. Ändå idag när jag kom hem stank det fisk. Det har till och med satt sig i våra jackor.... :-/ inte kul. Någon som har tips på vad man kan göra? 
Testade lite julgrejer som luktar gott.. 
Hoppas det är borta imorgon! 
Trevlig helg! 

Tjingeling! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar