torsdag 1 januari 2015

1 januari

Då va vi över, 2015 är här och bebis är MER än välkommen ut. Jag är så attans trött på att vara tjock och ha ont. Inte trött på att vara gravid i allmänhet. Men osmidigheten och smärtan i muskelfästet har smått börjat gå mig på nerverna.. Och uppenbarligen fungerar inte stress på denna ungen så nu ska jag börja vila ;-) eller försöka i vilket fall. Från och med på lördag 😉 haha! 

Hur som helst. Igår va det ju förståss nyårsafton! Började med en riktig lyxfrukost hos Stina och Otto! Så himla gott 👌 sen hem och fixa kvällens dessert som blev kolapannacotta med nutella i botten och en liten fruktsallad av annanas, mango och passionsfrukt över tillsammans med karamelliserade pecannötter (galet gott med karamelliserade pecannötter förresten). 
OrginalReceptet är från jennysmatblog.. Där hittar man mycket gott! ;-) 

Vid klockan sex infann vi oss i Böksholm och vilket kalas det blev. Toppenordnat med fin dukning, god mat av alla och fina vänner.. Kanske något överenergiska/vilda barn men när de flesta somnat kunde vi ha en lite "lugnare" och superrolig kväll tillsammans. 

 
Vid ett var vi hemma och fick sovmorgon till 9.30. Så skönt. Men lika trött är man ju ikväll ändå så nu väntar sängen. 

Gott Nytt 2015 🎉 och Jag hoppas alla fick ett bra avslut på år 2014! 

TJINGELING!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar