söndag 7 februari 2016

Grym helg

Vilken grym helg som snart passerat! Fullt ös som vanligt men det är ju helt enkelt vi! Fick sova själv i vår dubbelsäng hela natten mellan fredagen och lördagen. Sååå underbart. Sov som ett litet barn! Theo kom in 6.20 (tacksam för att han inte kan klockan) för jag låtsades att kl va mitt i natten ;-) så han somnade om och vi alla tre sov till 8.45. Bara det gör ju att helgen kommer upp sig bra haha! 
Vi klädde på oss, åt frukost, hämtade upp Erika och for in till stan. Lämnade ungarna hos Anton och Alle, bytte bil och for ner till stan för att fixa till naglarna. 
Blev så nöjd! 
Efteråt mötte vi upp de andra fyra och åt på Grilleriet! Fem av fem toasters! 
Jättegott, toppen personal OCH jäkligt fräscht ställe. Rekommenderar absolut om ni bor/är i Växjö. 
Stressade hem och vid fem kom familj Nicke, Louise, Oliver och bebis i magen! Alltid lika roligt att ses fast det blir på tok för sällan! 
Barnen hade jättekul men vid halv 10 var alla i säng :-) 

Idag har vi haft det ganska lugnt. Mest bråkat med Theo känns det som. Ny jobbig period dök upp för någon vecka sedan så från och med idag är paddan borta igen. Det brukar hjälpa när den försvinner några månader. Så hoppas vi även denna gång! 
Så efter många ihopbrytningar, gnäll och tjat blev klockan halv 5 och vi fick besök av Erik och Fia. Jättekul att träffa dom äntligen! Det är snart två år sedan dom träffades och det är första ggn vi träffar Fia. Så det var verkligen hur kul som helst att vi lyckades planera in en kväll! 

Ja helgen har verkligen varit toppen och jag har till och med hunnit ta ett träningspass idag! Känns skönt! Imorgon blir det backpromenad och mys med mamma/mormor!

Tjingeling 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar