onsdag 10 februari 2016

Semlor och feber

Jodå Theo vaknade med feber igår men under dagen var han pigg och glad. Så det blev semlor på fettisdagen med ett härligt gäng! Jättekul! 
Men 38 semlor fick vi inte i oss trots att vi var 13 personer som åt, men Anton fick ta med sig ett gäng till jobbarkompisarna! ;-) och ikväll har Lisette och Marcus varit här och fikat! 

Vi hämtade även Emilia från dagis igår så hon och Theo han leka lite och äta middag innan det blev dags för semlor! Alla barnen hade så roligt och det var fullt ös. Men när alla åkt hem och Theo varvat ner kom febern smygandes tillbaka. Och när jag skulle gå och lägga mig runt 11 var jag inne hos honom och han var varm som en kamin. Tillslut fick vi i honom alvedon och han somnade hos oss. 

Men idag har han varit utan alvedon tills nu ikväll innan läggning då han började kännas varm igen och han sa att han hade ont i halsen. Vi är ju snart inne i halva februari och än har vi klarat oss från VABruari. Dock har även ville ätit dåligt idag. Han som annars äter helst hela tiden. Så även där kanske det snart slår till. Håller tummarna att det inte blir så och att Theo fort blir pigg igen! 

Imorgon är det dags för jobb igen! Känns extra okej efter ett roligt mail idag.. :-) 
Tjingeling 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar