måndag 19 augusti 2013

Behöver sömn

Oj nu har tiden sprungit iväg.. I lördags var det fullt ös med tårtfix och sen iväg till Älghult för pappas 50-års fest. Jättetrevligt och verkligen jätteroligt att träffa delar av Högsby-gänget igen.. Blev verkligen jättenöjda med tårtorna också. Denna veckan laddar jag om inför yttligare tre tårtor till på lördag. :-) 

i går var vi i kosta och köpte regnkläder till Theo, skönt att kunna ha honom ute trotts att det är blött eller lite fuktigt i gräset. :-) sen vid halv 4 for vi in till stan och handlade lite mat på maxi för att sen hämta upp Sara och Pål för söndagsmys på Venetzia (hur det nu stavas) och där efter hade Sara fixat efterrätt hemma hos dom. Det är precis så en söndag ska avslutas :-) 
Idag har vi haft besök av pappa, som vi sen åkte in till Jysk med för att fixa utemöbler på rean till honom. Hittade fina stolar, ett bord OCH dynor. Får åka dit och provsitta imorgon ;-) så hann vi med lite lunch innan vi åkte hem. Vid  halv 5 åkte jag in till stan igen men denna gången för att träna. Dubbelpass med cykel och sen Bodypump. Satans jobbigt och rakans nöjd. Men bäst med hela dagen var ett mail.. Kör vi järnet på Onsdag 👍✊

Vill du ha mat morfar? <3 

Theo skrev sitt namn helt själv på födelsedagskortet till morfar ;-) 


Nu vill jag bara gå upp och krypa ner i sängen! Godnatt!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar