söndag 1 april 2012

Förberedande helg

Igår va en perfekt dag för förberedelser och vilken tur vi hade att Villamässan i Växjö va just denna helgen =) Vi kom på i Fredags att vi faktiskt INTE fixat någon villaförsäkring till huset, Anton ringde runt och kollade med olika bolag för några veckor sen. Men sen kom han inte länge än så. De ända han inte fick tag på då var Dina Försäkringar så vi hade väl bestämt oss för länsförsäkringar, men dom hade ju självklart stängt i Fredags när vi ringde 17.30.. Så lite smått panik, man vill ju inte ha sitt nya hus oförsäkrat en dag!
Men så kom vi ju på det igår när vi va påväg in till mässan att förra året va Dina Försäkringar där, och mycket riktigt hittade vi dom i vimlet och kollade upp vad vi skulle få ge för en försäkring. Lite skillnad på Dina och länsförsäkringarna, hela 1300:- sparat vi på de. Så de va ju tur att Länsförsäkringarna stänger tidigare på Fredagar. ;-) Så då fixade vi försäkring, och ett riktigt bra erbjudande från Viasat med en vanlig hd-box och en inspelningsbar för 995:- istället för 1995:-. Plus att vi pratade med en jättetrevlig säljare om en luftvärmepump, som skulle komma ut till oss inom någon vecka.

Så vi fick verkligen saker gjorda, känns skönt med lite förberedelser för nu vill vi bara ha huset. Lite irriterade att dom sagt att vi skulle få huset någon vecka innan så vi kunde komma igång och så hör de inte ens av sig. Men nu är det bara en dag kvar, imorgon vid 13.30 är vi husägare, inte ens ett dygn kvar! Wihoo!

Och när vi ändå va igång med förberedelser igår så svängde vi förbi Babyproffsen och beställde vagn, herregud vad vagnar det finns. Puh! Men vi va rätt säkra på va vi ville ha tack vare Emma och Freddan som förklarat de olika varianterna. Så då hade vi tillslut bara Emmaljunga och Brio att välja mellan. Som i stort sett är de ända vagnarna man kan gå på grusväg med. Dem andra är mer stadsvagnar..
Så en Emmaljunga City Cross fick det bli, Brown Flowers..känns himla bra. Hade gärna fått hem den nu på en gång så man kan gå och titta på den lite =) Men de finns ju bilder man kan titta på (haha)


Sittdel och liggdel.. Den är bra fin! Men nu ska jag springa upp på Ica och köpa mat. Börja bli hungrig, men än blir de ingen mat för Anton spelat match.. Tjingeling!
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar