fredag 13 april 2012

Tak är just nu djävulens verk..

Ja iallafall vårt tak i sovrum och kök. Dom som bodde i huset innan hade ju vitlaserat med världens skit. Så nu försöker vi måla över det i heltvitt, men inget går ju smidigt så minst tre strykningar behövs.. Blöö!! Tur att mamma kommer och hjälper till imorgon. Och så får vi eller Anton hjälp med lister och dörrfoder av Edde. Hoppas vi ska känna oss nöjda när vi går och lägger oss imorgon, för nu i veckan känns det inte som vi kommit så långt. Vi hade ju hoppats på inflyttning denna helgen. Men vi får nog ändra mål och säga till nästa helg ;-) Det är ju ingen jättepanik...än!!
Pappa kommer nog igen på Söndag och förhoppningsvis är vi nöjda med taket i sovrummet då, så får vi tapetsera där inne. Håller tummarna!

Förresten är det någon som har en minigrävskopa?! Vill få igång mitt land, nu nu nu! Det finns ett på trädgården med det är totalt igen växt.. Orkar aldrig gräva upp det för hand. Få se hur vi löser detta. Ska iallafall börja odla mina tomater i veckan, få vi se om det hinner bli något i år annars försöker vi igen nästa år =)

Trevlig helg alla, har ni inget för er så kom förbi. Finns tak att måla! (haha) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar