onsdag 17 juli 2013

Kalmar i mitt hjärta

Vi har det så otroligt bra att jag egentligen skulle kunna stanna här i flera dagar till. Men vi har en gräsmatta som måste klippas och ett växthus där plantorna måste vattnas. Så imorgon på morgonen åker vi hem för att sen på eftermiddagen/kvällen fortsätta med lyx och mys hos A;s kusin Ambjörn, hans Sara och deras söta Axel. Ska bli så himla roligt att träffa dom :-) 

Idag har vi bara haft det gott i solen och T har badat. Men vi tyckte det var på tok för kalt, lite drygt 19 grader fick vi höra. Men Theo är ett riktigt vattendjur och det finns inte mycket som slår vatten :-) kan inte fatta att han är så stor så han kan sitta vid havskanten i sanden och "leka" med sin hink och spade! <3 
Vid två drog vi oss inåt stan för att få i oss lite mat.. Blev en Cesarsallad på krögers tillsammans med massa Norska fans! Har varit riktig härlig stämning i Kalmar idag ;-) 
Och vid 5 tiden kom Nicke och Louise förbi efter att ha varit på böda ett par dagar. Killarna hämtade pizza medan vi tjejer nattade Theo och sen drack vin. 
Tur vi ska tillbaka hit på Måndag igen :-) 
Godnatt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar