tisdag 10 november 2015

Mysig dag trots dum hosta

Nu är det igång igen.. Denna jäkla blåst, blir tokig. Hur som helst. Idag har T varit hemma från dagis för han hostade så mkt inatt. Hostan har inte blivit värre men jag misstänker även att febern är påväg. Han pratar i sömnen och blir ledsen. Så det känns lite som att han yrar. Lilla hjärtat, hoppas han slipper detta.. 

Vi har mest tagit det lugnt idag men jag tänkte göra ett försök och ta årets julkort. T gillar verkligen INTE att klä ut sig och vi har tidigare år haft många strider om just tomtekläder. Även när vi skulle testa om han fortfarande kunde ha kläderna sen i fjol vägrade han! 
Så jag var inställd på att det troligen inte skulle bli nått. Men jag fick en idé om hur vi kunde ta ett här hemma och involverade barnen i projektet oxå. Som ni kanske förstod i förra inlägget var de med och hämtade en liten gran. Som skulle vara med i fotot och som sen ska stå på framsidan! 
Theo tyckte det var så kul och spännande med granen, han skulle ta den till baksidan själv med sin skottkärra. Så letade vi fram en tomte och plötsligt kunde han knappt vänta med att få på sig tomtekläderna. :-) 
Så jodå, bilder blev det!! Och båda va så duktiga. Trots att de hade så mkt kläder under tomtekläderna ser det inte helt knasigt ut! 
Efteråt fick Theo en glass för att han varit så duktig. Men lillebror ville oxå smaka så han njöt inte precis av den. Tillslut bara tryckte han in den i munnen för stt slippa ha Ville klättrade på honom (haha) älskade knasbollar. 

Ikväll var jag på träning och är så trött nu.. Måste sova! 

Tjingeling (snaaart är julen här, längtar så) 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar