söndag 29 november 2015

Stockholm 2.0

Vilken helg, kvalitetstid med min allra bästa vän. Och så kul vi haft! Trötta fötter, halv dåligt väder och skit-SJ. Men vi har ändå haft det hur bra som helst. Lite mer fattiga men ack så lycklig ;-) 
Hela dagen gick i shoppingenstecken igår. Med julskyltning och tomte på NK, julmarknad på plattan och självklart lite lunch och fika :-) 

När vi kom tillbaka till hotellet vilade vi fötterna i hotellbaren ;-) bokade bord för mat på kvällen och hade det hur gött som helst. 
Dock åt vi på tok för mkt mat så vid tio, halv 11 gick vi upp till rummet haha! Trötta mammor ;-) men jäkla så roligt vi hade ändå! Trams och flams på rummet tills vi somnade. Och tur va det för idag gick tåget 8.21... 
Och ungefär 10 minuter senare hade SJ sabbat vår resa hem, tack för det SJ. Sista gången!! Aldrig mer tåg om man inte kan tänka sig att komma hem två timmar senare än planerat. Tur Anton hämtade oss i Alvesta så vi slapp sitta där och vänta på nästa tåg i 1h o 20minuter... Nä usch för tåg! Blärk! Tacka vet jag flyg! ;-)   (Mvh globaltrottern) haha!

NU ska jag sova.. Helt slut efter dagens adventspyssel. Men så härligt det blir! Äntligen advent! 

Tjingeling  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar