onsdag 28 november 2012

Shopping, bio och babysim

Igår var Emma, Emilia, jag och Theo inne i stan för att adventsshoppa fina saker till våra fönster.. Hittade vi något? Neej, ingenting! Vad tusan! Vi var på Rusta Och City Gross, och kommer hem tomhänta. Eller ja, inte riktigt kanske :-p Men inga ljusstakar eller adventsstjärnor som vi egentligen sökte. Jag fick tag på några söta glöggmuggar tillslut, på Kvantum när vi var påväg hem.
Men efter fyra bytte vi skift med papporna inne i Växjö sen gick Em och jag på Twilight - Breaking Dawn Part II. Så jädra bra film, har längtat efter den sista sedan den första filmen kom ut. Visste att den skulle bli den absolut bästa. Lite tråkigt att de är slut nu, men verkligen en bra avslutning!

Idag har vi varit och badat, vår duktiga kille trivs verkligen som fisken i vattnet nu. Himla roligt när man märker skillnad från varje gång. Idag sprattlade han på och jagade bollarna för fullt.. Myskillen!
Sen for vi hem hit och tog en fika med Jessica och Minnah.. Tur att det finns fika i detta tråkiga väder =) Hoppas snön kommer i helgen som det är lovat.

Sålde några cupcakes till Lisa igår, så ska lägga upp någon bild och recept på dom sen.. Pepparkakscupcake med vitchokladfrosting och lingon!
Tjingeling! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar