fredag 2 oktober 2015

En bättre fredag!

 När vänner kommer en fredagsförmiddagen då är det fredagsmys på hög nivå. Speciellt när det är många många veckor sen sist. Trotts organiserat kaos. Men för första ggn på mycket länge va faktist båda mina barn väldigt nöjda och snälla. Få känna mig lite extra glad över det när båda varit inne i trotts perioder samtidigt. Eller "utvecklingsfaser" som finare folk säger ;-) 
Härligt var det hur som helst. 

När vi hade vilat en stund, plockat iordning och gjort en puré på (trädgårdsplockade) plommon och äpple så gick vi ut i det härliga vädret igen. 

Först få man jobba lite ;-) 
Sex spann med plommon gick vi upp med i skogen. Och inte ens hälften har ramlat på det stora trädet. Någon som vill ha plommon kom och ta....SNÄLLA ;-) 

Sen fick man leka ;-) 
Förutom Olle då som haft semester pga plommonstockning på arbetsplats. (Obetald semester såklart) så är det med nystartade företag. Kanske bättre förmåner nästa år. (Och förhoppningsvis inte lika mkt plommon.) haha! Oj vad jag drog det långt.. 

Nehe nu sover Theo här bredvid och det låter som om Anton städat klart där nere.. Då kan Jag väl kila ner igen ;-) man får inte vara dum! (Mohaha) 

Trevlig fredag kväll på er alla!
Tjingeling! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar