fredag 16 oktober 2015

Foto, godis och uppmaning ;-)

Trots lite tråkigare höstväder idag har vi haft en bra dag. Förmiddagen spenderades i Risinge med denna goding och hennes mamma <3 
Vi blev välkomna av Affe ute först ;-) Sen blev det fika, lek och mys inne en stund innan vi gick ut och tog lite bilder. 

Det blev både djur och barn som fastnade på bild ;-) 


Hoppas några kort föll familjen i smaken trots att det var lite sämre förutsättningar. Regnet som började gjorde ju inte precis att bilderna fick det där härliga höstljuset, men men! 

När vi skulle hemåt tog vi vägen runt Växjö och hemmakväll ;-) T fick köpa lite helgmys som han tjuvstartat med idag. Det är väldigt sällan han få godis. Men nu om helgerna ska vi försöka införa lite helgmys. Det är dom ju faktiskt värda och så mysigt han tycker det är. Så stolt över sin "skål" med godis <3 

Vi stannade även till på biltema och köpte fälgtejp, så nu ska vi pimpa vagnen med reflexer i helgen! Glöm inte det. Reflexer skall bytas varje eller minst vartannat år. Så de reflexer som sitter på vagnen är inte alls lika effektiv året efter, därför kan det vara bra att lägga till extra. 

Nehe nu börjar vårt fredagsmys med mer godis när barnen sover :-p 
Tjingeling 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar