måndag 28 december 2015

Som en vanlig dag

Vilken dag... Herregud, inte en lugn minut. Familjen stress. Morgonen började alldeles för tidigt med Theo som hostade så tillslut gick Anton och T upp. Ville och jag sov 40 min till. Åt frukost och efter en stund blev båda barnen så gnälliga. T och A gick upp för att vila. Ville fick bada (ända sätter att få honom på gott humör fast han är trött). Satt i soffan med Ville och pratade med mamma. Plötsligt väder sig ville emot mig och lägger sig, somnar. Lägger på med mamma och ser att klockan är 10.31...jaha! Anton skulle vara hos tandläkaren vid halv. Springer upp med stackars Ville och väcker Anton och härjar iväg och plötsligt är alla vakna. Ingen glad Ville och det tar 40 minuter innan han somnar om igen, men gallskrik konstant. Panikpackar allt vi ska ha med till ishallen, gör oss iordning för att åka in till stan, klär på Theo, väcker Ville, ger honom mat och åker mot Växjö. Anton släpper av oss i stan medan han åkte till Timmy för att åter igen kolla upp sina ljumskar. Killarna är så snälla på stan <3 och Theo hittar massa fint han vill ha ;-) 
Sen kommer A och hämtar oss, stannar till på donken och så vidare mot lenhovda och ishallen! Äntligen fick Theo ta på sig skridskorna och testa! 
Han va verkligen jätteduktig, men efter en halvtimme på isen började benen svikta lite ;-) 
Då va det roligast att åka i famnen på pappa..och fort skulle det gå! Hihi!

Halv 5 var vi hemma igen och vid 5 kom Sara, Pål och Agnes med mat ;-) vi hann äta och ta det lugnt en stund sen va det bara att packa in ungarna i varma kläder och dra iväg på årets ända demouppvisning från pyro. Stjärnklart, minusgrader och fullsmockat med folk. Precis som det ska vara. Vi fick en grym plats vid sjön en liten bit där ifrån! 

Ja det var vår lååånga dag, men kul har vi haft (för Det mesta). Tror jag ska sova snart :-p 

Tjingeling 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar